shop@zdravljeizivot.com 091/6789-555, 01/3644-481

KINDERIMMUN Dr. Wolz

 kinderimmune

Sadrži BETA GLUKAN, KOLOSTRUM, PROBIOTIKE, VITAMINE
Doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava

( sadrži vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin D, folnu kiselinu i cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava )

Doprinosi održavanju normalnih kostiju

(sadrži vitamin D3 koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju kod djece )

Kinderimmun je dodatak prehrani za cijelu obitelj, specijalno dizajniran za djecu predškolske i školske dobi, također je pogodan i za odrasle.

KinderImmun je aktivni imunokompleks koji se sastoji od mnoštva vrijednih aktivnih supstanci posebno izbalansiranih i kombiniranih za predškolsku i školsku djece. Ovaj izniman pripravak sadrži BETA GLUKAN i KOLOSTRUM (koncentrat kravljeg mlijeka s imunoglobulinom G), a dodane su i bakterije mliječne kiseline, C vitamin, cink koji je od velike važnosti za imunosustav, vitamini B1, B6, B12, folnu kiselinu i prebiotički inulin.

Prašak iz soka acerole sadrži velike količine C vitamina prirodnog porijekla.  Kinderimmun je najpotpunija formula na tržištu specijalno dizajnirana za djecu školske i predškolske dobi, a pogodan je i za odrasle.

Djeca od 2-7 godine uzimaju 2 mjerice ( 2 g )  dnevno, a djeca iznad 7 godina i odrasli uzimaju 3 mjerice ( 3 g ) dnevno.

Razrijediti s napitkom ( ali ne s toplijim od 40ºC ) ili jogurtom i uzeti za vrijeme ili nakon obroka.

Dodatna pitanja o proizvodu možete postaviti na

e-mail: bonimed@hi.t-com.hr

ili na telefone: 01/3644-481 i 091/6789-555