Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 2 post(ov)a ]
Autor/ica Poruka
 Naslov: Hormoni
PostPostano: 30 lis 2017, 19:49 
Jr. Member

Pridružen/a: 29 svi 2004, 13:54
Postovi: 8
Molim Vas odgovor: RAĐENI 3.DC, imam 34g i troje djece.

Prolaktin 330.97mIU/L (108.78-557.13)
FSH 5.07 (3.03-8.08)
LH 6.50 (1.80-11.78)
Estradiol 191 (77-922)
Testosteron 1.46 (0.52-1.72)
DHEA-S 10.50 (2.6-13.9)
Dali su ovi hormoni za korištenje pilula. Imam i probleme sa aknama.I mikrocistične jajnike.


Vrh
 Profil  
 
 Naslov: Re: Hormoni
PostPostano: 07 stu 2017, 10:17 
Moderator

Pridružen/a: 28 sij 2002, 09:25
Postovi: 2516
Sve vrijednosti učinjenih hormonalnih pretraga su uredne i nebi govorile u prilog sindromu policističnih jajnika odnosno hiperandrogenemije ( povišenih vrijednosti muških spolnih hormona koje se pojavljuju uz sindrom policstičnih jajnika). Ukoliko nema drugih kontraindikacija za korištenje kontraceptivnih tableta ( a njih ne navodite) možete ih koristiti, dapače ukoliko ste željeli započeti sa korištenjem kontraceptiva ove pretrage nije bilo niti potrebe raditi. Naime , to uobičajeno prije početka korištenja kontraceptivnih tableta nije potrebnoi to obično ne radimo! Korištenje kontraceptiva će sasvim sigurno koristiti u liječenju Vaših akni, a preporučujem da se konzultira i dermatolog radi liječenja kožnih promjena. To što ste rodili tri puta nije nikakav problem.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temuOdgovori Stranica: 1/1.   [ 2 post(ov)a ]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir:  
Baner Baner Baner Baner Baner Baner Baner


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

HR (CRO) by hecos